[Solved] Contour generation fails

Discussions around the CAM Add-On of QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
RobB
Junior Member
Posts: 24
Joined: Sun May 26, 2019 4:02 pm
Location: Alpnach, Switzerland

[Solved] Contour generation fails

Post by RobB » Sat Jun 13, 2020 7:59 pm

Outer contour generation seems impossible for this simple object (attached). Redrew it at least 10 times to make sure the lines all connect, turned around to see if it would work better, gave up after about an hour of trying. What is wrong here? Still incorrect connected lines?

Thanks for help,

Robert
Attachments
test27.dwg
(29.93 KiB) Downloaded 35 times
Last edited by RobB on Sun Jun 14, 2020 8:47 am, edited 1 time in total.
Linux Mint 20 , qcadcam-3.24.3.10-pro-linux-x86_64

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 3170
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: Contour generation fails

Post by Husky » Sat Jun 13, 2020 8:12 pm

RobB wrote:
Sat Jun 13, 2020 7:59 pm
Still incorrect connected lines?
Nope - duplicates ... :wink:

You may doublecheck the big (R33) radii ...
Work smart, not hard: QCad Pro

If a thread is considered as "solved" please change the title of the first post to "[solved] Title...". Thanks!

RobB
Junior Member
Posts: 24
Joined: Sun May 26, 2019 4:02 pm
Location: Alpnach, Switzerland

Re: [Solved] Contour generation fails

Post by RobB » Sun Jun 14, 2020 8:48 am

Thanks...
Robert
Linux Mint 20 , qcadcam-3.24.3.10-pro-linux-x86_64

Post Reply

Return to “QCAD/CAM”