QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Post your question about installing or upgrading QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
User avatar
dfriasb
Senior Member
Posts: 112
Joined: Thu Mar 10, 2016 1:08 pm
Location: Calafell, Tarragona, Spain

QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Post by dfriasb » Mon Sep 26, 2016 8:46 am

Hello,

I have QCAD Pro License / year subscription that I installed on a Mac computer. I would like to use it also in Windows and Linux OS. Should I buy a license for each machine?

Thanks!

David
David Frías Barranco | architect
[email protected] | davidfriasarquitecto.es

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6911
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Post by andrew » Mon Sep 26, 2016 8:54 am

From our FAQ at:

http://www.qcad.org/en/qcad-documentation/faq#License

I use more than one computer / operating systems - how many licenses do I have to purchase?

Licenses are per user, not per installation or system. With one single user license, you may install and use QCAD on multiple computers and multiple operating systems as long as you are the only user. All of our QCAD products give you access to QCAD packages for all supported platforms either through a download area or on DVD.

User avatar
dfriasb
Senior Member
Posts: 112
Joined: Thu Mar 10, 2016 1:08 pm
Location: Calafell, Tarragona, Spain

Re: QCAD Pro in different machines and OS with one license?

Post by dfriasb » Mon Sep 26, 2016 9:17 am

Thank you for your fast reply!!!
David Frías Barranco | architect
[email protected] | davidfriasarquitecto.es

Post Reply

Return to “QCAD Installation and Upgrades”