No snap on intersections in a bloc

If you are having problems with QCAD, post here. Please report bugs through our Bug Tracker instead.

Always attach your original DXF or DWG file and mentions your QCAD version and the platform you are on.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
Post Reply
User avatar
J-J
Moderator
Posts: 434
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:48 pm

No snap on intersections in a bloc

Post by J-J » Mon Mar 09, 2020 6:18 pm

I remember running into that situation a while ago. Now, I have a case of a simple bloc, when I try to attach some dimensions lines, the intersection snap is not operative. I only get "on entity". In bloc edition mode, the snap works as expected. Scratching my head!!!
QCAD-ver.jpg
QCAD-ver.jpg (23.94 KiB) Viewed 710 times
Attachments
coude 230x45.dwg
(19.57 KiB) Downloaded 54 times
JJ Win7 pro-64

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 3170
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: No snap on intersections in a bloc

Post by Husky » Mon Mar 09, 2020 7:00 pm

Hi J-J,

that was a bug in that particular QCAD version. It was reported and fixed. Try the newest snapshot - it should work like a charm now ... :wink:
Work smart, not hard: QCad Pro

If a thread is considered as "solved" please change the title of the first post to "[solved] Title...". Thanks!

User avatar
J-J
Moderator
Posts: 434
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:48 pm

Re: No snap on intersections in a bloc

Post by J-J » Mon Mar 09, 2020 7:43 pm

Hi Husky
It does indeed, thanks :)
take care
JJ Win7 pro-64

Post Reply

Return to “QCAD Troubleshooting and Problems”