Delete layer tool

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
User avatar
J-J
Moderator
Posts: 419
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:48 pm

Delete layer tool

Post by J-J » Thu Oct 01, 2015 12:03 pm

I find the "delete unused layer" quite handy. However, I have occasions where I wish to keep unused layers for possible later use (typically the default ones that are created when I start a new drawing, i.e. "construction lines", "hidden" etc)
Would it be possible to add the condition that the layer should be unlocked to allow the delete tool to perform the action? It would then be easy to preserve the needed empty layers by activating the lock feature.
JJ

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6504
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Delete layer tool

Post by andrew » Thu Oct 01, 2015 12:09 pm

I've added a feature request for this in the task tracker at:
http://www.qcad.org/bugtracker/index.ph ... sk_id=1273

User avatar
J-J
Moderator
Posts: 419
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:48 pm

Re: Delete layer tool

Post by J-J » Thu Oct 01, 2015 12:34 pm

Nice, thanks Andrew :D
JJ

Post Reply

Return to “QCAD Suggestions and Feedback”