Does QCAD Prof run offline?

Do you have a question you want to ask an existing QCAD user about QCAD and what you can do with it? Do you want to know if a particular feature exists? This is the place to ask.

Moderator: andrew

Post Reply
reichj
Registered Member
Posts: 1
Joined: Wed Oct 30, 2019 7:41 pm

Does QCAD Prof run offline?

Post by reichj » Fri Nov 01, 2019 4:04 pm

I would like to verify that the licensing mechanism does not require connection to the internet or is tethered to a licensing server.
Can QCAD and the license file be installed and executed on a PC with no internet connection?

thank you.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6541
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Does QCAD Prof run offline?

Post by andrew » Fri Nov 01, 2019 4:51 pm

QCAD does not require an Internet connection for anything except for checking if there's a new version which is entirely optional.

Post Reply

Return to “Pre-sales Questions”